Diaspora votează în număr record pe 16 noiembrie!
Românii din străinătate scriu Următorul Capitol din Istoria Românilor de Pretutindeni!

Comunicat de presă:

Noul Preşedinte al României şi noul Guvern al României vor trebui să încurajeze un dialog permanent şi constructiv cu diaspora, recunoscând valoarea fundamentală a societăţii civile şi folosind consultarea publică, înainte de a lua decizii majore care afectează diaspora.

Amploarea crizei morale și politice din România, amplificată în ultimele două decenii, este generată, printre altele, de joasa calitate morală și profesională a oamenilor politici. Este imperativ necesară reforma politică la români, pe principii de eficienţă și de înaltă competenţă. Considerăm că sunt necesare depolitizarea completă a administraţiei publice și simplificarea acesteia în slujba cetăţeanului, obţinerea independenţei complete a Justiţiei și construirea unor argumente solide pentru remoralizarea și evoluţia societăţii româneşti, în special a noilor generaţii de români.

Noua generaţie de români trebuie să depună eforturi comune cu direcţie unitară, în funcţie de competenţele și posibilităţile fiecăruia, pentru declanșarea unui proces real de dezvoltare de la o stare a societăţii non-competitivăla nivel internaţional, inferioară, coruptă, contra-productivă si insuficientă, la o stare superioară, productivă, competitivă la nivel internaţional, pozitivă în toate domeniile de existenţă. Acest proces de macro-eficientizare include în mod natural resurse materiale și umane valoroase, cu elemente complet noi, reformatoare, moderne, specifice nevoilor actuale și de viitor ale tuturor românilor indiferent de sex, etnie, rasă ori apartenţă religioasă, indiferent că ei locuiesc în ţară ori în străinătate.

Ne adresăm tuturor românilor din străinătate cu următorul îndemn:

HAIDEŢI CU NOI, ÎN TURUL 2!

Prezentaţi-vă în număr mare la vot, pe 16 noiembrie, votaţi viitorul Preşedinte al României, aşa cum vă dictează conştiinţa civică, pentru ca în următorii ani să ne putem ocupa, împreună, de dezvoltarea proiectelor care vor servi interesele românilor din străinătate.

DP-ROSA & Identitatea Românească
Bruxelles, Roma, 6 noiembrie 2014

Articole recomandate!