Directorul economic al Aeroportului Internaţional Satu Mare, Mircea Pal, membru în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care critică Diaspora că şi-a uitat copiii şi i-a lăsat celor din ţară să-i crească.

Rolul important pe care l-au avut românii din Diaspora la alegerile prezidenţiale este criticat de directorul economic al Aeroportului din Satu Mare, un politician care a trecut de la PNL la partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Dragă diaspora, ai venit dar ai plecat… Nu-i corect!!!

îşi începe Pal mesajul postat pe contul său de Facebook.

El îi critică pe românii plecaţi să muncească în afara graniţelor ţării, atrăgându-le atenţia că şi-au uitat copiii şi i-au lăsat celor din ţară să îi crească.

Mulţi dintre cei care se băteau cu poliţia prin Franţa şi Italia în ziua alegerilor dorindu-şi să voteze împotriva comunismului au uitat că ne-au lăsat nouă copiii să îi creştem. Eu cred că nu s-au gândit niciun moment la faptul că progeniturile lor sunt educate pe banii contribuabililor din România. Nu s-au gândit că ei nu au participat cu niciun leu la pensia părinţilor lor. Au lăsat totul în seama plătitorilor de impozite din ţară şi au plecat să îşi caute norocul prin lume, iar acum îşi arogă dreptul de a face revoluţie de la distanţă,

apare pe contul lui Pal.

Politicianul le cere celor din Diaspora să participe cu impozite la sistemul de sănătate pentru ca şi copiii lor să beneficieze de o educaţie corectă.

sursa foto: Facebook. Mircea Pal la Congresul partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu

Dragă diaspora, cum îţi place să te numeşti acum, te aşteptăm acasă. Unul dintre lucrurile bine făcute ar fi să participi la sistemul de sănătate cu impozite pentru a putea avea grijă de părinţii tăi. Un alt lucru bine făcut ar fi să plăteşti impozite în ţară pentru a putea să îţi educăm copiii corect. Nu este suficient să comentezi despre faptul că în ţara asta nu se face nimic bine, ar trebui să cotizezi, pentru că nu poţi face educaţie, sănătate şi protecţie socială fără bani. Nu este corect să îţi rupi spatele te miri pe unde după care să vii să te tratezi în România în sistemul de stat. Nu este corect să critici învăţământul când tu nu dai niciun ban acolo. Nu este corect să ceri ceva de unde tu nu ai pus nimic…

îşi continuă Pal opiniile la adresa celor care muncesc în afara României.

El le cere românilor din Diaspora să nu mai facă ”atâta caz de realizarea din ziua alegerilor” şi să vină să muncească în România.
mircea-pal

Procurorii au început o anchetă asupra modului în care s-a organizat votul din Diaspora, astăzi fiind chemat la DNA în calitate de martor fostul vicepreşedinte PSD, Marian Vanghelie. În urma modului defectuos de organizare a votului din afara graniţelor şi-au dat demisia din fruntea ministerului de Externe Titus Corlăţean şi Teodor Meleşcanu.

Sursa: gandul.info

Articole recomandate!