Marius Nicoară, senator PNL, a fost surprins urmărind filme porno pe laptop în timpul ședinței de plen, când se discuta legea pensiilor.

Senatorul amator de senzatii tari la locul de munca a fost surprins de cameramanul Realitatii Tv in timp ce urmarea, pe laptop, un filmulet pentru adulti.

In imaginile surprinse de camera de televiziune, senatorul se intoarce spre ziaristi, zambeste si isi inclina monitorul, crezand ca in acest fel nu se poate vedea ce anume urmareste.

Incidentul s-a petrecut in timpul unei sedinte delicate la Senat, pe marginea controversatei legi a pensiilor, in cursul careia senatorii PSD au parasit sala, iar legea a fost adoptata tacit in forma propusa de Guvern.

Nicoara Marius Petre, nascut in 1958, de pregatire inginer mecano-electric, declara, pe propiul site, mariusnicoara.ro, ca are aptitudini si competente de operare PC (Windows, Office, Internet Explorer), “dobandite prin autoinvatare si exercitiu”

Marius Nicoara a explicat la Realitatea TV ca imaginile nu au fost filmate in sedinta de plen, care se terminase, si “nu e film de adulti ci un mail primit de la un coleg, care e un mail glumet, nu film pentru adulti… Nu e nimic indecent acolo… e un masaj thailandez, un masaj american, nu…”.

Voi ce părere aveți?

sursa: ziare.com

Articole recomandate!