Se întâmplă uneori ca un membru drag al familiei, plecat în străinătate, să se stingă din viață, fapt ce produce un sentiment copleșitor de tristețe. Deși această nouă durere este imposibil de ignorat, trebuie să te asiguri că omul drag pierdut are parte de un transport funerar international în drum spre casă, unde poate fi înmormântat în locul dorit.

Durerea care acompaniază vestea poate reprezenta o piedică în organizarea repatrierei și a transportului funerar, neavând energie să planifici totul. Motiv pentru care îți recomand să iei legătura cu Emil Bran, parte a echipei firmei Airsalm, care te va ajuta să îndeplinești acest proces într-un mod facil și rapid.

Airsalm este o firmă cu baza în Italia, de unde operează internațional pentru a oferi servicii peste tot în țările europene, și nu numai. Dispune de o echipă numeroasă de profesioniști în domeniu, axați pe servicii de înaltă calitate și satisfăcătoare pentru clienții lor. În acest fel, ei reușesc să își ducă la împlinire serviciile într-o manieră corespunzătoare și ideală ție.

Cum funcționează un transport funerar international?

Firma Airsalm dispune de o gamă variată de mașini funerare, de ultimă generație, prin care poate realiza transport internațional auto. În cazul în care cel decedat se află pe un alt continent, ori la distanțe serioase, te poți bucura de un transport mixt, cu mașină funerară și avion. Aceste modalități de transport sunt echipate corespunzător din punct de vedere tehnic, pentru a oferi un transport funerar international de excepție, fără a interveni diverse probleme.

În general, transportul internațional, de pe orice continent, durează maximum 48 de ore, fapt ce reprezintă un bonus. Mai mult decât atât, Airsalm îți pune la dispoziție o gamă variată de sicrie și de îmbrăcăminte pentru sicrie, pentru a pregăti totul cât mai curând. În acest fel, te vei bucura de un serviciu complet și vei scăpa, în momentele tale de suferință, de o altă grijă apăsătoare.

  • Documente necesare

Echipa Airsalm se ocupă de toate documentele, actele și autorizațiile de care vei avea nevoie pentru realizarea transportului și a repatrierii decedatului. Printr-o colaborare directă cu tine, va obține informațiile necesare și se vor ocupa de restul detaliilor. În acest fel, vei fi constant ținut la curent legat de fiecare pas făcut.

  • Preț fix de la bun început

Un bonus al serviciilor Airsalm este transparența. Prețul exact îl vei cunoaște de la primul contact, fără a se schimba pe parcurs. Indiferent de piedicile pe care le va întâmpina pe durata unui transport funerar international, costurile neprevăzute vor fi rezolvate de firma Airsalm fără intervenția ta.

În cazul în care ești interesat de serviciile funerare oferite de firma de profesioniști Airsalm, îți recomand să accesezi pagina lor web, www.airsalm.ro și să descoperi detalii privind efectuarea unui transport funerar internațional. De asemenea, vei găsi pe site-ul lor informații despre modalități prin care îi poți contacta.


Sursa: https://airsalm.ro/

Articole recomandate!