in

Ghidul începătorului în jocurile de noroc online – cum să câștigi din prima!

A fi un nou jucător pe o platformă cu jocuri de noroc online poate constitui acel moment în care realizezi cât de important este să dispui de anumite strategii care să te ajute să evoluezi mai bine. Jocurile de noroc sunt o modalitate foarte bună de a te relaxa, oferindu-ți posibilitatea de a te distra pe cinste.

S-ar putea chiar să-ți faci vise în sensul în care te și vezi câștigând jackpot-ul, dar, dacă nu iei în calcul anumite aspecte ajutătoare încă de la început, s-ar putea să rămâi cu visele. Iată, așadar, câteva dintre sfaturile pe care orice jucător nou intrat pe piața jocurilor de noroc le poate urma pentru a obține avantaje de-a lungul carierei de jucător la cazinou.

  • Norocul este cel mai important factor de câștig: spre deosebire de casă, trebuie să te bazezi pe influențarea hazardului dacă vrei să faci bani – în cea mai mare parte a timpului. Există modalități prin care poți reduce puțin avantajul casei față de șansele tale de câștig, jucând inteligent, extinzându-ți astfel intervalu de joc, dar norocul rămâne în continuare cel mai important factor care îți va determina succesul.
  • Casa are întotdeauna un avantaj: indiferent de jocul pe care îl joci, casa (cazinourile al căror membru ești) are un avantaj. Acest lucru derivă din faptul că platformele online nu trebuie să se bazeze pe noroc pentru a câștiga și a obține profit, ci doar are nevoie de jucători ca tine. Matematica este de partea lor; întotdeauna. Ține minte și nu crede niciodată că ai mâna mai bună în aceste jocuri ca la aparate. Câștigurile mari ale unui jucător sunt minuscule în comparație cu acele câștiguri obținute de casă din partea tuturor jucătorilor care și-au încercat șansele la un anumit joc de noroc. 
  • Nu există serii de câștiguri care să dureze, așa că atunci când ai câștigat și ai mai mulți bani decât suma cu care ai început să joci, înseamnă că este timpul să te oprești. În cele din urmă, seria ta fierbinte se va termina și te vei uita cum banii câștigați până atunci se vor pierde cu rapiditate. Și chiar mai mult decât atât, pentru că, bazându-te pe seria câștigătoare de până atunci și pe dorința de a-ți recupera pierderile, o să existe o tentație imensă de a plusa la masa de joc.
  • Începe cu o sumă fixă pe care, psihic și financiar, ești gata să o pierzi, pentru că vom reveni la ceea ce am menționat la începutul articolului – jocurile de noroc nu sunt un mod lucrativ de a face bani, ci este doar o formă strictă pentru divertisment. Nu juca niciodată mai mulți bani decât ți-ai propus atunci când ți-ai setat limita de joc și niciodată să nu încerci să recuperezi ceea ce ai pierdut. Dacă nu-ți poți permite să pierzi respective suma de bani și să te simți confortabil, mai bine nu juca.

Nu uita să manifești maximă atenție pentru bonusurile oferite jucătorilor, dar și pentru programele de loialitate și răsplătire a clientului de către cazinou. Până la urmă, interesul tău este să nu rămâi în pierdere, să obții un mic profit, dar mai ales, să te distrezi și să te simți bine atunci când joci în cazinourile online.

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!