in

Primăria Sectorului 4 a achiziționat jardiniere la prețul de 4.000 de lei bucata. Cele mai scumpe jardiniere de dimensiuni comparabile costă maxim 500 de lei în magazinele de profil

Primăria Sectorului 4 din București a achiziționat jardiniere în valoare de 4000 de lei bucata, în condițiile în care jardiniere asemănătoare ca dimensiuni costă aproximativ 500 de lei în magazine precum Dedeman sau Globall.

Guilhem Moulin, consilier local USR Sector 4, a postat pe pagina sa de Facebook informația:

„Primăria condusă de Daniel Băluță, prin SC ADP4 SA, a implantat zeci de boluri pentru plante după ce au fost înlocuite bordurile și asflatul din trotuare. Cost pentru un bol (fără pământ și plante): 3,593.95 lei fără TVA. Montat borduri mici din beton – culoare roşie 50*10*15″: 28.68 lei metru linear fără TVA, Asternere asfalt BA8″: 34.31 lei/mp fără TVA. În ședința de Consiliu local, domnul Daniel Băluță se plânge că nu are bani pentru bursele elevilor sau că bugetul sectorului este prea mic. Îi sugerez să renunțe la înlocuirea bordurilor și la mobilier urban scump”, a comentat Moulin pe pagina sa de Facebook.

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!