in

Cum arată un jucător de la cazino

Detaliile demografice din cazinourile online sunt printre cele mai interesante statistici pentru cei cărora le place să analizeze profile de jucători. Vei fi surprins să afli că la cazino, jucătorii sunt din ce în ce mai tineri, vedem cum jucătorii de gen feminin se alătură tot mai mult comunităților de gambleri, iar o audiență variată este doar un semn că targetarea și promovarea serviciilor de gambling devin procese tot mai complicate.

Dacă vrei să intri pe un cazino online, ești nevoit să începi un proces de download Casa Pariurilor apk pentru a putea instala aplicația. Acest lucru este mult mai simplu pentru cei tineri decât pentru cei mai în vârstă, deci pe partea aceasta, dezvoltarea unei audiențe de jucători este mai simplă.

Bărbat tânăr – Un stereotip adevărat?

Privind în ansamblu, orice persoană poate fi perfectă în postura de jucător la cazino. Ceea ce este cu adevărat important este care sunt acei jucători care ajung frecvent la cazino și cum își dau seama companiile de majoritate. Cu cât se identifică o majoritate mai mare, cu atât cazinourile vor folosi aceste informații în campaniile lor de promovare. Ceea ce ne interesează pe noi astăzi sunt doar datele exact pentru cum arată un profil de jucător din 2021.

Deși sunt multe vârste prezente în cazino și multe categorii de oameni, există totuși o majoritate care s-a creat în jurul celor mai tineri. Potrivit spuselor noastre, se pare că jucătorii chiar sunt mai tineri pe măsură ce tehnologia folosită de cazinourile online este mai nouă și mai inovativă. Astfel, avem un eșantion perfect de tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, de sex masculin. Deși bărbații sunt mai mulți, diferența dintre numărul acestora și cel al femeilor este foarte mic.

Crezi că aceleași cifre ar putea fi identificate și în cazinourile fizice? Păi, în cazinoul fizic, 58% dintre jucători sunt bărbați, număr care a crescut până la un procent de 78% în cazul celor care preferă să joace online. Cei care sunt mai în vârstă preferă în continuare să meargă în cazinourile fizice, mai ales cei cu vârsta peste 60 ani.

Cum se comportă un jucător de la cazino?

Lucrurile care deosebesc tipurile de comportament dintre jucători sunt destul de multe. Trebuie să analizăm unde aleg jucătorii să parieze, în ce perioadă a lunii sau a zilei, care sunt cele mai convenabile locuri unde acești jucători se simt confortabil, de ce fac acest lucru și de ce aleg să parieze în timpul liber? Iar cea mai importantă întrebare, care este folosită și pentru a crea cele mai mari categorii de jucători este cât de mult pariază. Care este bugetul folosit de acești jucători?

Analiza acestor factori ne arată care este comportamentul comun al jucătorilor. 16% dintre ei ajung în cazino cam o dată pe lună sau mai puțin, în timp ce 31% dintre ei pariază o dată pe săptămână. 20% aleg totuși să meargă în cazino de 2 ori pe săptămână. Dacă ne uităm la analizele făcute pe un eșantion larg de jucători, vedem cum mizele și bugetele cresc în funcție de țara sau continentul de unde pariază jucătorul. Lucru destul de evident având în vedere salariile.

Pentru o privire clară asupra comunității din UK, vedem cum aproape 40% dintre jucători aleg să parieze între 13 și 138 de dolari.

Pe ce pariază jucătorii

Jucătorii vin în cazinouri pentru ceva ce le creează constant plăcere, emoții, extaz și le oferă atmosfera plină de adrenalină pe care o caută. De obicei, jucătorii pariază pe sporturile care sunt foarte populare în țările lor. Dacă văd reclame la echipe de fotbal, așa cum se întâmplă în Europa, aceștia vor paria mai mult pe fotbal, dacă în India se promovează mai mult Cricket-ul, aceștia vor paria mai mult pe Cricket.

Ceea ce este cu adevărat fascinant este că indiferent de țară, Europa are o comunitate formată din jucători care iubesc să joace la Sloturi, jocuri de masă precum ruleta, Blackjack-ul sau Baccaratul și au un simț aparte pentru cursele de cai.

Pa partea opusă a globului, asiaticii preferă mai mult jocurile de Dragon Tiger, Mahjong și alte activități promovate de cultura asiatică.

Jucătorul online de astăzi

Jucătorul din online nu se deosebește foarte mult de cel din offline, dar pe măsură ce intri mai mult în țările dezvoltate unde oamenii au un interes aparte pentru tehnologie, vei vedea cum vârsta medie a jucătorului online crește semnificativ.

Bărbații încă dețin majoritatea în cazino, dar numărul femeilor crește mult mai mult pe acest segment.

Concluzie

Jucătorul din 2021 nu este foarte diferit de cel din 2020 sau chiar 2010. Diferența o face tehnologizarea și faptul că un jucător poate acum să ajungă în cazino mult mai repede și să parieze mult mai eficient pe toate jocurile sau sporturile lui preferate. În mediul online lucrurile sunt mai simple, de aceea vedem și tineri care încep să parieze. Te încadrezi în profilul de bărbat tânăr sau ești de partea femeilor care stau să câștige majoritatea?

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.