in

CALUL TROIAN: Majoritatea refugiaților sunt bărbați: unde și-au lăsat mamele, soțiile, copiii?!?

Atunci când o populație se refugiază din calea războiului, dacă situația este foarte gravă, o face cu cățel și cu purcel. Cu alte cuvinte, nu pleacă doar bărbații, pentru că ar fi o ticăloșie extremă să își abandoneze soția, mama, sora sau copiii în mâinile dușmanului…

Or refugiații noștri sunt într-o majoritate covârșitoare bărbați, iar acest lucru ar trebui să ne pună pe gânduri. Unde le sunt familiile? Le-au abandonat sau nu sunt atât de refugiați pe cât s-ar dori să se creadă?

refugiati

Cum de oficialii europeni, ăia care ne disprețuiesc pe noi, românii, și ne țin în afara spațiului Schengen, considerând că nu suntem suficient de buni pentru ei, par să nu observe acest lucru, această majoritate covârșitoare a refugiaților bărbați și îi primesc pe toți încurajând o imigrație masivă? Mai mult decât atât, par să nu observe că acest val uriaș de refugiați este prilejul ideal pentru teroriștii arabi să se infiltreze în Europa și să o transforme într-un teatru de război.

Peste toate, refugiații și imigranții arabi nu au niciun pic de respect pentru țările pe care le tranzitează. Sunt organizați și se iau la bătaie cu autohtonii, fac proteste, sparg baricadele poliției și mărșăluiesc pe unde vor, în graficul pe care îl stabilesc ei, nu în cel al autorităților locale. Ba, mai mult, vor să impună și țara în care să fie duși. Vi se pare că vedeți umilința celui care a plecat dintr-un teatru de război și care este recunoscător pentru ușile deschise în țările europene?

Credeți că acești oameni vin în Europa să se adapteze la specificul local? Nu! Ei vin să-și impună cultura, într-un plan al islamizării Europei care e de mult timp pe masa unor lideri arabi! Și vor face scandal dacă nu li se va permite acest lucru.

Problema e că elitele oculte ale planetei exact asta doresc: „multiculturalitate” (a se citi: distrugerea culturilor autohtone) în toate țările Europei, până la dizolvarea specificului național al acestora, pentru a manifesta o rezistență mai scăzută la obiectivele ticăloase ale Globalizării.

CALUL TROIAN ne este băgat cu forța pe gât și nu de arabi, ci de liderii europeni, în deplină cunoștință de cauză!…

Daniel Roxin

P.S. Desigur, europenii trebuie să îi ajute cât se poate de mult pe adevărații refugiați. Nu confundați însă umanismul cu prostia!

– See more at: http://www.cunoastelumea.ro/calul-troian-majoritatea-refugiatilor-sunt-barbati-unde-si-au-lasat-mamele-sotiile-copiii/#sthash.3sF9qYfv.hAKqVXPq.dpuf

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!