in

Mesajul unui luptător din Rezistența Națională anti-comunistă a României

Michigan U.S.A.
12 / 2 / 2015

Bună ziua,

Ma numesc ION Bugan , si sunt unul dintre Luptatorii din Rezitenta Nationala anti – comunistă a României, exilat de dictatura bolsevico – comunista.

Dragi compatrioti, va rog, sa primiti din partea mea, cele mai calde sentimente de stima si respect, tuturor celor care lupta  pentru apararea gliei stramosesti!

Asa nu se mai poate, cu anii mei cei tineri, mi-am slujit patria, unde voi astazi traiti, generatia mea a patimit si suferit prin tenebrele inchisori  si lagariile de exterminare bolsevice din romania, ce ZAC  in gropile comune, fara cruci si fara MORMANT ca tara sa ramana VOUA copiiilor si nepotiiilor VOSTRI; Nu sa fie jefuita  pradata si vandalizata de copiii si nepotii com-internistilor ajunsi la putere prin frauda si crima organizata , e timpul sa actionam decisiv pentru a opri acest cosmar national care devoreaza  romania de 26 de anii!!!

Toti PUNGASII care a guvernat Romania ultimi 26 de ani, scosi in afara legii!

Noi, oamenii , trebuie sa protejam, nu sa ucidem, nu sa exterminam, si nu sa provocam dureri si suferinte seminilor nostri, 30 / oct 2015 – Clubul Colectiv, asa trebuie educata generatia viitoare.

Domnilor,  Doamnelor a sosit momentul deciziilor, la conducerea tari sunt ticalosi cu  mainele murdare de SANGELE copiiilor nostri; guvernul Colectiv s-a pus pe petrecere si festivitati cu sampanie si  onorurii militare!

Doresc sa va informez, ca  noi  cei  de aici suntem in curs de constituire a unui grup de romani patrioti pentru a merge in fata Ambasadei Romane din Washington D.C.  si a consulatului din Chicago si Detroit sa  protesatam  impotriva Infractorului Iohannis , care nu este in slujba Natiuni Romane si nici credincios poporului roman, vanzatorul de copii!

Iohannis si-a creiat un guvern al lui pe cadavrele carbonizate de la Clubul Colectiv, care sa zica DA, Rosia montana, DA Gazale de shitz, Petrolul, Da Padurile  Glia stramoaseasca, romania va fi desmebrata daca nu intervenim imediat.

Intrebarea mea este! Declansam protestele? Dar in acelas timp si in tara!

Doresc un raspuns in regim de urgenta !

ION Bugan
Veteran Cold War Survivor
Fought against – marxism – STALINISM – communism – Hegemony 27 years, 1961-1988
Labor Camps and Prisons to Romania;
www.procesulcomunismului.com

Grand Rapids Michigan U.S.A.  ( 616 ) 361-9007
E:mail buganion@hotmail.com
Everything save in archives of the University  for posterity and future  Generations!

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!