in

Sfaturile ce te vor ajuta să bați sloturile online

Sfaturile ce te vor ajuta să bați sloturile online

Sloturile online sunt unele dintre cele mai înșelătoare jocuri de noroc disponibile pe platformele online. Dacă vei încerca să te joci în orice cazino de pe internet, vei observa cum colecțiile de sloturi sunt extrem de mari. Fiecare operator oferă sute sau poate chiar mii de jocuri de slot pentru comunitate. Motivul este simplu, profiturile cele mai mari provin de la ele. Dacă mesele de Blackjack ar fi făcut cei mai mulți bani, ele ar fi fost în prim-plan.

Există totuși câteva modalități sau principii pe care le poți aplica pentru a învinge cele mai păcătoase jocuri de noroc. Sperăm să afli despre ele în acest articol.

Bazează-te pe sloturile cu RTP mare

RTP-ul sloturilor este cel mai bun prieten al tău, dar poate imediat să se transforme în cel mai mare dușman. Depinde doar de tine să iei decizia corectă. Cele mai multe jocuri cu păcănele cu fructe gratis au un indicator care este acordat sistemului de joc chiar de la momentul în care slotul ajunge pe banca de lucru a dezvoltatorului. Acest sistem de RTP, adică Return To Player, ne oferă singura informație sigură despre sloturi, adică suma de bani care se poate întoarce la tine pe termen lung. Dacă slotul pe care îl joci tu are un RTP sub 90%, ai face bine să nu mai joci acel joc.

Cele mai bune sloturi care plătesc decent jucătorii sunt cele care oferă un RTP de peste 95%. Targetul gamblerilor ar fi ca aceștia să își aleagă sloturi în funcție de cât de mare este RTP-ul și nu de cât de distractiv este slotul. Dacă găsești un slot care este extrem de plictisitor sau detaliile grafice ale ecranului de joc sunt foarte mici, slab calitative sau nu te distrează deloc, dar RTP-ul este de 99.50%, tot ceea ce trebuie să faci este să continui să îl joci.

Informează-te asupra volatilității

Volatilitatea unui SLOT este și ea un factor care influențează extrem de mult calitatea unei sesiuni de rotiri. În funcție de gradul de volatilitate al unui slot, acesta va oferi mai multă acțiune în timpul sesiunii de joc sau va face rundele mai liniștite. Volatilitatea reprezintă frecvența cu care slotul oferă plăți jucătorilor. Dacă este vorba despre o volatilitate mică, frecvența plăților nu va fi afectată și de cele mai multe ori, acestea sunt acordate destul de frecvent.

Dacă vei vedea și indicatorii de Hit Rate, care de exemplu ar putea fi chiar și 25%, acest lucru înseamnă că slotul va plăti aproximativ 1 din 4 rotiri. În orice caz, dacă afli despre un slot că are volatilitate mare, ar trebui să știi deja că acesta este un semn negativ pe care nu ar trebui să îl iei în serios.

Setează un buget

De câte ori vom vorbi despre buget, de atâtea ori vom fi nevoiți să te încurajăm să aplici o asemenea strategie. Bugetul este singura unealtă pe care o are gamblerul pentru a putea gestiona cum trebuie cantitatea de timp și bani investite într-o sesiune de gambling, dar și pentru a putea calcula cât de eficient a fost pe parcursul unei perioade de timp. Așadar, bugetul nu ar trebui să fie niciodată mai mare decât suma de bani pe care o poți foarte bine și pune-o într-un cont de economii. După ce ai achitat toate datoriile și ratele, dar ai salvat și bani pentru mâncare și necesități, ceea ce rămâne poate fi utilizat ca buget pentru gambling.

Decide-te cât de mult să parieze per spin

Aici este nevoie de ceva timp din partea jucătorului deoarece decizia de a plasa un pariu pentru câteva sute sau chiar mii de rotiri dintr-o sesiune este una pe cât se poate de importantă. Trebuie să știi exact cât buget îți permiți să pierzi în fiecare sesiuni și să împarți tot acest buget la rotiri, dar și la timpul pe care îl ai la dispoziție. Sloturile și toate jocurile de păcănele pe care le cunoaștem sunt jocuri care te plătesc din ce în ce mai bine cu cât le joci pentru mai mult timp.

De aceea este important ca mizele să fie cât mai mici pentru ca jocul să poată ajunge cât mai mult pe un interval de termen lung și de acolo să poată să fie foarte productiv pentru jucător. Nu uita că și 50 RON profit pe zi, înmulțit cu 30 de zile este tot mai mult decât un salariu minim pe economie.

Vânează bonusuri

Bonusurile sunt metode simple și la îndemână pe care le poți folosi pentru a mai suplimenta bugetele pe care le folosești deja în sesiunile tale de pariere. Orice bonus care nu necesită depunere este perfect în orice moment al zilei sau lunii. Ar trebui să verifici mereu secțiunile blogurilor noastre sau paginile de promoții ale operatorilor de jocuri de noroc pentru că acolo vor fi anunțate mereu pentru prima dată.

Totuși, nu toate bonusurile sunt atât de convenabile. Unele au rulaje foarte mari, iar altele te vor obliga să depui bani în contul de jucător. Verifică mereu lista de cerințe.

Concluzie

Urmează fiecare dintre cele 5 sfaturi pe care ți le-am oferit și vei observa cum câștigurile cresc. Este posibil ca aceste metode să te facă să te simți ca și cum începi o afacere, dar niciun profit nu este obținut simplu. Mult succes!

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.