in ,

5 idei pentru mini-vacanţa de Paşti în România

Dacă deja simți că ai nevoie de câteva zile de relaxare, e momentul să-ți planifici un concediu, iar mini-vacanță de Paști este momentul potrivit pentru o ieșire. Am selectat pentru tine câteva locuri minunate, perfecte pentru un city break în România.

De Paști la Sibiu

Sibiul este un oraş foarte frumos! Plin de obiective turistice de toate felurile, este o locaţie numai bună pentru turism în orice perioadă a anului. Însă de Paşti este şi mai şi! Păstrând tradiția din anii precedenți, și în 2018, la Sibiu va avea loc o nouă ediție a Târgului de Paști (30 martie – 10 aprilie). Aici vor fi prezenți 45 de expozanți din toate colțurile țării. De asemenea, va exista și o zonă de distracție cu carusel, trenuleț pentru copii și nu numai.

De Paști la Constanța

Dacă marea te cheamă deja spre ea, însă încă nu ești pregătit să ieși din urban, Constanța este alegerea perfectă pentru mini-vacanța de Paști în România. Ai la dispoziție o mulțime de obiective turistice interesante, priveliști minunate și te poți bucura de frumusețea orașului cu ocazia sărbătorilor. Desigur, city break-ul tău va fi și mai special pentru că poți face o plimbare de-a lungul mării. Mai mult, dacă vremea ține cu tine, o să te poți bucura și de câteva binemeritate raze de soare.

De Paști la Timișoara

Dacă îți dorești un city break în România, Timișoara este orașul ideal pentru așa ceva. Orașul din inima Banatului oferă o mulțime de obiective turistice interesante, care nu o să te lase să te plictisești. De asemenea, în perioada 17 martie – 10 aprilie 2018, Timișoara îmbracă haine de sărbătoare cu ocazia Târgului de Paști, organizat în centrul orașului. Curioșii o să se poată delecta cu totul felul de bunătăți, să cumpere cadouri, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse activități.

De Paști la Băile Felix

Mini-vacanța de Paști în România poate să însemne și câteva binemeritate zile de relaxare și binefacere. Dacă o astfel de idee îți surâde, atunci poți alege un sejur la Băile Felix. Aici, poți să beneficiezi de tratamente pentru diferite tipuri de afecțiuni sau poți să te răsfeți la spa. Stațiunea este perfectă pentru toate vârstele.

Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-5-idei-pentru-minivacanta-de-pasti-in-romania

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!