in ,

Atentate la Paris. Cine sunt cei doi români care au murit în atentatele teroriste din Paris

Atentate la Paris. Doi români au fost uciși în atentatele de la Paris. Din primele informații rezultă că ar fi vorba despre un cuplu, un tânăr din Tulcea şi o fată din Baia Mare care au împreună un copil de aproape trei ani.

Cei doi tineri ar fi fost în barul atacai de terorişti sinucigaşi, la o aniversare. Cunoscuţii spun că au căzut sub ploaia de gloanţe. Copilul era acasa, cu bunica din partea mamei.

12227016_1499709593690232_4209512025529099808_nEste vorba despre Ciprian şi Lăcrămioara, el din Tulcea şi ea din Baia Mare. Părinţi ai un copilaş de 2-3 anişori. Aceştia sunt tinerii români care au murit sub ploaia de gloanţe în barul atacat de Kamikaze. Zilele următoare poate ne mobilizăm şi ajutăm cu ceva banuţi familiile să le repatrieze trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri,

a declarat Ramona, o braşoveancă stabilită la Paris în urmă cu câţiva ani, care face parte din cercul lor de prieteni.

Români morţi in atentatele de la Paris. MAE a confirmat decesele celor doi cetăţeni, dar nu și identitatea acestora.

Şi Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat sâmbătă că doi cetăţeni români au murit în atentatele de la Paris, informaţia fiind confirmată de autorităţile franceze. MAE a informat că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţa consulară necesară.

Ministerul reaminteşte că un cetăţean român a fost rănit uşor în atacurile survenite în cursul nopţii în capitala Franţei. Persoana în cauza a primit îngrijiri la un spital din Paris şi, în cursul dimineţii, a fost externată. Până la această oră, „la nivelul Ministerului de Externe nu există alte semnalări de cazuri de cetăţeni români care ar fi putut fi răniţi sau decedaţi în atacurile de la Paris. MAE menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente”.

Atentate la Paris. Cel puţin 127 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan. Au avut loc şi două explozii, comise de terorişti sinucigaşi, în zona stadionului Stade de France.

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!