in

Documentar realizat de Discovery: „Dezastrul din Colectiv” (Video)

Documentarul realizat de cunoscutul post de televiziune Discovery, „Dezastrul din Colectiv”, a fost difuzat pentru prima data duminica, 13 martie si prezinta tragedia din acest club din Bucuresti, care a provocat moartea a 64 de persoane si ranirea grava a altor cateva zeci.

Documentarul „Dezastrul din Colectiv” are o durata de 44 de minute si prezinta in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in acea noapte in Bucuresti, asa cum au fost relatate de cei direct implicati – supravietuitori, familiile acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare.

Documentarul este comisionat de catre Discovery Networks, prin producatorul executiv Charlotte Reid, unei echipe romanesti conduse de Mihai Predescu, un producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale.

„Suntem extrem de recunoscatori fata de martorii implicati in aceasta productie, pentru curajul si deschiderea lor de a-si face cunoscute povestile, astfel incat publicul sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015. Multumita lor, am reusit sa aprofundam intr-o maniera echilibrata evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectiva ampla asupra acestei tragedii”, a declarat, pentru Mediafax, Charlotte Reid, producator executiv pentru Discovery Networks International.

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!