Iată un scurt metraj care te va face să fii mandru că ești român

România nu este asa cum o vede vestul, ea este o tara frumoasa unde se merita sa locuiesti si sa fii mandru ca esti cetatean al ei. Acest lucru l-a descoperit si un francez care a vizitat Romania si a fost de-a dreptul uimit de frumusetea acestui plai. Asa incepe poveste prezentata in scurtmetrajul de mai jos. Francezul a surprins o fata a Romaniei pe care multi nu o stiu. Marcat de splendoarea acestei tari, el a imortalizat in cele 2 minute ceea ce l-a impresionat. Toti cei care i-au vizionat creatia au ramas uimiti.

Autorul acestui scurtmetraj de promovare turistica este un francez pe nume Simon care a decis sa filmeze peisajele din Romania care l-au impresionat pentru a putea impartasi experienta sa cu cei de acasa. Este un lucru bine cunoscut ca strainii raman fascinati de furmusetile tarii noastre. Ei se asteapta la altceva si ce primesc ii impresioneaza. Insa dintre miile de turisti care ne trec pragul, putini dintre ei aleg sa promoveze tara in vest,. Putini aleg sa contribuie in mod activ la popularizarea imaginii tarii in occident.

Creatia lui Simon poate fi considerata o carte de vizita pemntru Romania iar modul de prezentare este de-a dreptul special. Acest turist merita toata stima si respectul nostru pentru aceste 2 minute ale scurt metrajului bine realizate in care a reusit sa surprinda calitatile si stilul de viata de pe meleagurile noastre. Micile erori care apar in traducere sunt de neglijat atunci cand vedeti acest scurtmetraj unic. Onoarea este departea noastra ca Simon a decis sa ne viziteze tara si sa o promoveze in vest.

Report

Articol publicat de Identitatea Românească

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!

Ce părere ai despre această postare?

23 Points
Upvote Downvote