in ,

Laura Bretan a uluit și ieri publicul și juriul american în semifinalele America’s Got Talent

Câștigătoare a sezonului 4 de la Românii au talent, Laura Bretan a uluit pur și simplu publicul și juriul “America’s Got Talent” în semifinalele desfășurate ieri.

La doar 13 ani, românca care locuiește în SUA, are în față un viitor artistic strălucit și șanse mari să câștige competiția americană și premiul de un milion de dolari.

După ce a obținut din partea lui Mel B catapultarea direct în semifinală, acum câteva luni, prin apăsarea butonului de aur, ieri talentata noastră româncă a impresionat cu interpretarea fabuloasă a melodiei “The Prayer”.

Cuvintele de laudă și admirație ale juriului nu au întârziat. Iată ce a spus cel mai dur membru al juriului, Simon Crowell: „Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”.

Pe internet, mesajele au curs gârlă, ea fiind comparată cu celebra Maria Calas, un punct de vedere susținut și de presa de specialitate. Un copil fenomen, Laura Bretan vă va impresiona și pe dumneavoastră:

Adrian Albu

 

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!