in ,

Mesajul fostului purtător de cuvânt al Guvernului: „Nu e bine să fie toată puterea la PSD, pentru că va fi apocalipsă şi suferă pufoşii din diaspora. Doamne, ce fraieri!”

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a comentat, pe Facebook, rezultatul alegerilor prezidenţiale şi votul din Parlament

Acesta a publicat pe Facebook un text în care susţine că deputaţii din Comisia juridică a Parlamentului l-au protejat pe liberalul Mircea Roşca:

E bun şi drept şi probabil frate de sânge cu Macovei şi Blaga. Evident, nu e bine ca toată puterea să fie la PSD, pentru că, nu-i aşa?, va fi dictatură şi suferinţă şi vor suferi pufoşii din diaspora de suferinţă.

Apoi, consilierul premierului Victor Ponta, retras din funcţia de purtător de cuvânt în urma unor aprecieri jignitoare la adresa jurnaliştilor, s-a arătat dezamăgit de rezultatul votului şi a publicat un text ironic la adresa românilor din diaspora:

Nici n-a cântat cocoşul de trei ori şi încep distinşii să-şi dea arama pe faţă. Evident că trebuie dreptate, dar nu pentru căţei. Evident că au dat cu un PSD-ist de pământ, să-i ridice imunitatea, pentru că, nu-i aşa, e comunist şi corupt şi nemernic. La fel de evident că l-au luat în braţe pe un PNL-ist de-al lor, nu i-au ridicat imunitatea, au făcut scut în faţa sa. Pentru că, nu-i aşa, e bun şi drept şi probabil frate de sânge cu Macovei şi Blaga. Tot azi, înainte să cânte cocoşul de trei ori, evident că a venit Iohannis să spună că stai să vezi că de fapt noi totuşi vrem toată puterea. Evident că nu e bine ca toată puterea să fie la PSD, pentru că, nu-i aşa?, va fi dictatură şi apocalipsă şi vor suferi pufoşii din diaspora de suferinţă.

Ca o concluzie, Palada scrie:

Dar evident că e foarte bine să fie toată puterea la PNL, care de fapt e un PDL vopsit, să nu se prindă fraierii. Pentru că, nu-i aşa?, va fi bine şi soarele va lumina pe cer şi păsările vor cânta în germană şi Angela Merkel va trimite un tir cu flori şi un alt tir cu cătuşe, să se serbeze victoria eliberării României de sub jugul asupritor. În 2010-2012, toată puterea a fost la Băsescu şi Boc. Atunci n-a mai fost dictatură. Doamne, ce fraierii e oamenii, Doamne. Adică pufoşi. Şi nici măcar n-au trecut trei zile….

Sursa: gandul.info

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!