in ,

Ponta, jos mâinile de pe ambasadori

Bogdan Mazuru (Paris), Lazar Comanescu (Berlin) și Marius Lazurca (Chisinau). Ei sunt cei trei ambasadori pe care gura de foc a PSD, Gabriela Firea, i-a acuzat că ar fi ambasadori băsiști și, prin urmare, responsabili de dezastrul de la secțiile de vot. E un afront adus de PSD și echipa lui Ponta la adresa unor profesioniști fără pată, fiindcă cei trei fac parte din coloana vertebrala a Ministerului de Externe.

Si e de un cinism incredibil, pentru ca tot ce face acum PSD e sa arunce in responsabilitatea celor trei dezastrul de care sunt raspunzatori Victor Ponta, ministrul sau de Externe si actorasul din Paris numit ministru al Diasporei, Bogdan-Dragoş-Aureliu Marian-Stanoevici.

E un dezastru pe care guvernul PSD l-a orchestrat si l-a gestionat cu scopul de a nu-i lasa pe romanii din diaspora sa voteze, previzibil, impotriva lui Ponta. De asta a ingropat PSD si proiectele votului prin corespondenta, pentru ca ar fi insemnat sa-si bata singur un cui in talpa.

PSD, care – in loc sa caute solutii rapide pentru zecile de mii de romani batjocoriti in Italia, Spania, UK, Franta – cauta tapi ispasitori. O repet pentru a treia oara: coruptia e in gena acestui partid, binele public e ultima sa preocupare.

Nu pot decit sa ma intreb ce gindesc acum ceilalti ambasadori, diplomati de cariera, cind vad cum seful Guvernului se leapada atit de usor de ei.

PS:
Si sa nu uitam asa usor: cum si-a trimis Sova amanta la Ambasada din Londra. Cititi aici pentru reamintire

Sursa: hotnews.ro

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!