in

Românii şi-au făcut singuri dreptate la Cluj: au oprit două camioane încărcate cu lemn furat

Circa o sută de persone din comuna clujeană Măguri Răcătău au oprit la miezul nopţii două camioane încărcate cu lemn. Oamenii susţin că lemnul ar fi fost tăiat ilegal. Camioanele sunt acum la sediul Poliţiei care desfăşoară cercetări pentru a stabili provenienţa lemnului.

465x390

Poliţia din Măguri Răcătău a fost sesizată de localnici în legătură cu un transport ilegal de lemn. Circa o sută de persone nu au mai aşteptat reacţia poliţiei şi au oprit singuri camioanele. “Poliţia a fost sesizată azi-noapte, la circa 12 noaptea, că au fost oprite în trafic două camioane cu lemne.

Cele două camioane au fost duse la postul de poliţie din Măguri Răcătau. Acum se desfăşoară cercetetări pentru stabilirea legalităţii transportului. Persoanele din camioane au fost legitimate şi acum o echipă face verificări”, a declarat pentru “Adevărul” purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Anca Sidonia Bolba.

Sursa: http://loon.ro/oamenii-si-au-facut-singuri-dreptate-la-cluj-au-oprit-doua-camioane-incarcate-cu-lemn-furat-comuna-maguri-racatau/

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!