in

Secretele norocoșilor: ce talismane preferă fiecare zodie și de ce

Fiecare zodie are propriile trăsături caracteristice și elemente care îi aduc noroc. Acestea diferă în funcție de semnul zodiacal, ascendent, ora și data nașterii, marcajul dominant din harta natală, lună sau poziția planetelor. Deși există simboluri și obiecte care aduc, în general, noroc, fiecare zodie are propriile simboluri personalizate în funcție de trăsăturile specifice care îi pot aduce mai mult noroc decât orice alt simbol.

Chiar dacă ești genul de persoană rațională care nu vrea să își lase destinul la voia întâmplării și vrei să ai cât mai mult control asupra propriei vieți, există unele situații și contexte în care nu poți avea control deplin și trebuie să te bazezi pe noroc. De exemplu, dacă joci jocuri de noroc la cazinouri online. Dacă vrei să câștigi la cazinou, totul se rezumă, până la urmă, la noroc. Expertii de la SlotsCalendar recomanda un bonus fara depunere care iti aduce o sansa de castig gratuit, precum un bonus cu rotiri gratuite fara depunere. Cu toate acestea, deși poți lua bonusuri cazino care îți măresc în mod considerabil șansele de câștig, acestea nu pot garanta că vei obține premiile pe care le dorești și tot ai nevoie ca norocul să fie de partea ta.

Așadar, dacă vrei să ai un plus de noroc, nu strică să porți cu tine un talisman care să te ajute. Dacă arunci o privire la orice traditii sau supertitii cunoscute, vei observa că oamenii s-au folosit dintotdeauna de talismane norocoase, crezând că acestea atrag energii pozitive care aduc noroc. Dacă vrei ca talismanul pe care îl alegi să aibă un efect și mai puternic, este bine să-l alegi în funcție de zodie. În continuare îți vom prezenta talismanele norocoase pentru fiecare dintre cele 12 zodii, astfel încât să îți fie foarte ușor să faci alegerea perfectă pentru tine!

Berbec

Berbecul este o zodie de foc, extrem de energică și activă, care este constant în căutare de noi provocări. Talismanul perfect pentru această zodie este o cheie, care să îi deschidă ușa spre orice oportunitate pe care a pus ochii.

Taur

Taurii sunt persoane raționale, care nu cred, de obicei, în talismane norocoase. Cu toate acestea, se pare că taurii au de multe ori noroc în date care au în componentă cifra 7.

Așadar, un talisman cu cifra 7 va aduce mult noroc acestei zodii.

Gemeni

Gemenii au o natură foarte schimbătoare și pot fi de multe ori imprevizibili. Dorințele și interesele li se pot schimba de la o zi la alta. Pentru stilul lor de viață impredictibil, cel mai potrivit talisman este un zar.

Rac

Racii sunt persoane empatice, care își iubesc foarte mult familia, prietenii, dar și natura. Un talisman buburuză este perfect pentru această zodie, buburuzele reprezentând norocul și averea.

Leu

Leii iubesc să fie mereu în centrul atenției, iar de aceea un talisman norocos cu pietre prețioase este perfect pentru ei. Una dintre cele mai recomandate pietre este safirul, care le va da chiar și mai multă încredere și va atrage toate privirile.

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de perfecționiste și le place să aibă mereu control deplin asupra oamenilor și mediului înconjurător. Un talisman cu ochiul albastru li se potrivește perfect, deoarece fecioarelor nu le place neprevăzutul iar acest talisman le va ocroti la fiecare pas.

Balanță

Balanțele au nevoie de stabilitate și își doresc un stil de viață cât mai echilibrat. Triunghiul este talismanul perfect pentru ele, deoarece acesta denotă echilibrul, stabilitatea, și conexiunea cu universul.

Scorpion

Scorpionii au o fire mai suspicioasă și le este teamă să fie trădați. De aceea, ei au nevoie de un talisman tradițional, în care să aibă deplină încredere. Cea mai bună alegere este potcoava norocoasă, care este făcută din fier și alungă spiritele rele.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventurieri și se pun de multe ori în situații periculoase sau complicate. De aceea, ei au nevoie de un talisman în formă de lăbuță de iepure, care să-i apere de energiile negative și spiritele rele.

Capricorn

Capricornii sunt persoane simple, deloc problematice, și nu au nevoie de lucruri complicate pentru a fi fericiți. Din aceste motive, clasicul simbol de trifoi cu patru foi este perfect pentru ei, aducându-le noroc și prosperitate.

Vărsător

Vărsătorul este o zodie de aer, care are nevoie de libertate și armonie. Un talisman cu un greiere este alegerea perfectă, acesta simbolizând libertatea și zborul.

Pești

Peștii au o natură visătoare și boemă, deci au nevoie de un talisman norocos care să se potrivească perfect cu personalitatea lor. Și ce ar putea fi mai potrivit decât o pană? Aceasta îi va ajuta să-și îndeplinească visele și să-și atingă toate idealurile.

Sperăm că vei reuși să găsești un talisman norocos pe gustul tău și că acesta te va ajuta în orice îți propui! Mult succes!

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.