in

Ai câștigat jackpot-ul progresiv la cazino? Iată ce să faci

BRAVO! Ești aici pentru că tocmai ți-au fost umplute buzunarele, pălăria și conturile cu bani. Felicitări pentru efortul tău și pentru reușită, dar și pentru intenția de a intra aici pentru a preveni unele greșeli ce pot fi făcute la cald. Pentru că vrei să știi ce trebuie să faci atunci când câștigi un jackpot progresiv, noi suntem aici să te ajutăm pentru a nu cumva să pierzi acei bani dintr-o greșeală. Ești pregătit să începem?

Fii calm!

Probabil că nu este prima dată când te afli în ipostaza de a câștiga o sumă mare de bani online. Dacă ai ajuns să câștigi un jackpot progresiv, înseamnă că ai mai multă experiență în cazino și că nu te afli la prima interacțiune cu un slot. Pentru că avem un dialog cu un profesionist, vom trece peste toate formalitățile despre comisioane, strategie și siguranță. Vom trece direct la subiect pentru a-ți spune cum să îți controlezi emoțiile ce pot face mai mult rău decât bine atunci când câștigi o sumă de bani atât de mare.

Pentru început, momentul în care ai aflat că ai câștigat jackpotul este unul extrem de frumos și de obicei vei fi notificat de către joc printr-o animație foarte mare ce apare pe ecran. Vei vedea cum creditele sunt încărcate în contul tău, iar acesta este momentul în care trebuie să fii calm și să lași doar emoțiile pozitive să te umple de energie. Nu trebuie să îți pierzi cumpătul și trebuie să continui să te gândești lucid pentru a fi pregătit să treci la următorul pas. Situația este fericită doar pentru tine, iar în jurul tău încă se află jucători. Dacă ești în mediul online, ești în siguranță, dar dacă ești într-un cazino fizic, poți fi chiar și în pericol.

Pentru a te putea elibera de emoții și pentru a mai reduce din ritmul cardiac alert, este important să vorbești cu cineva imediat după ce ți-ai securizat premiul. Imediat după ce câștigi un astfel de jackpot, va veni la aparatul tău un administrator sau un șef de sală care trebuie să confirme câștigul. Dacă banii au fost acreditați, este momentul să scapi de emoții și să vorbești cu cea mai apropiată persoană de tine. O poți apela la telefon sau poți trimite un mesaj pentru a mai scăpa de tensiune. Dar totuși nu uita că această persoană trebuie să fie de încredere.

Citește cum trebuie să primești premiul

Există mai multe posibilități în ceea ce privește modalitatea de acordare a premiului. În funcție de modul de abordare al cazinoului, fiecare dintre ele face acest lucru diferit. Unele cazinouri nu fac foarte multă gălăgie pentru că nu vor să deranjeze și alți jucători, dar de cele mai multe ori, acesta este un eveniment ce merită lăudat pentru că îi motivează  și pe alți jucători să încarce aparatele cu bani. Deci după ce vei câștiga, probabil vei fi chemat la pupitru de către echipa de administrare a cazinoului.

Vei fi felicitat, iar premiul trebuie să îți fie acordat chiar atunci după ce a fost câștigat. Fie că este vorba despre bani cash acordați fix la casieria cazinoului, fie că vorbim despre un transfer bancar făcut de la cazino către contul tău bancar, plata va trebui efectuată indiferent de cât de mare este acesta. Pentru unele jocuri sau pentru unii dezvoltatori, există anumite reguli pentru câștigurile mari și foarte mari. Dacă ai câștigat o sumă care este foarte mare, cazinoul va putea să îți ofere premiul în rate. Au fost cazuri în care jucătorilor le-a fost acordat premiul în 3 rate lunare pentru că banii erau pur și simplu prea mulți pentru a fi acordați într-o singură tranșă.

Ce nu trebuie să faci după ce câștigi

Dacă vrei să rămâi cu capul pe umeri și să nu enervezi ceilalți jucători, trebuie să îți păstrezi demnitatea în continuare chiar dacă ai câștigat un premiu mare. În jurul tău există probabil alți jucător care încă se joacă și nu trebuie să îți audă ție strigătele de bucurie. Da, te poți bucura, dar cu măsură. Intenția este de a-i motiva pe cei din jurul tău și nu de a-i face să își piardă chiar și ultima speranță în jocul lor preferat.

Nu începe să pariezi din nou. Cea mai mare greșeală pe care o poți face în momentul în care ai câștigat cel mai mare premiu din cazino este să începi să pariezi din nou banii pe care tocmai ce i-ai câștigat. Ce altceva îți mai poți dori de la o zi de pariere? Abține-te și consideră că ai muncit pentru acei bani și ieși din cazino fiind pe profit!

Concluzie

Cam asta ar trebui să faci imediat după ce ai pus mâna pe cel mai mare premiu din cazino. Fii calm, ia-ți banii, du-te și sărbătorește și poate vei fi suficient de norocos încât să îi folosești pentru a-ți schimba viața.

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.