in

Câteva idei unde poţi merge în luna de miere… în România

Sinaia

În topul preferinţelor românilor, detaşat de orice loc din lume se află destinaţiile exotice. Însă nu voi vorbi acum despre această categorie, ci despre românii de rând, care tot mai mulţi renunţă la clasicele concedii gen: o săptămână la mare în Grecia, Muntenegru sau Turcia, în favoarea unor locuri frumoase din România.

România are foarte multe locuri frumoase de oferit, care alese inteligent, pot ajunge chiar şi la un preţ foarte mic. O să vă prezint câteva dintre aceste locuri, despre care vreau să precizez că sunt prezentate într-o ordine aleatorie…

Dacă îmi daţi voie să-mi dau cu părerea eu vă recomand Delta Dunării, care are avantajul că radiază de frumuseţe în orice perioadă a anului. Plimbări cu barca într-un paradis sălbatic, picnicuri în pustiu sau cine romantice pe malul Dunării sunt doar câteva din activităţile de care vă puteţi bucura dacă alegeţi „o săptămână sau mai mult de miere” în Delta Dunării.

Restul locurilor în care vă puteţi bucura de o lună de miere superbă în România vi le prezint în următoarea GALERIE FOTO și aștept să-mi spuneți care credeți voi că sunt cele mai romantice destinații:

Sursă articol: https://www.ghiduri-turistice.info/

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!