in

De necrezut: Ieri, în Turcia, Iohannis a bătut palma pentru MEGAMOSCHEEA din București!!!

Acum, când lumea trăiește drama atentatelor de la Bruxelles și când, de luni de zile, presiunea terorismului arab bulversează Europa, președintele României apare într-o conferință comună cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, în Turcia, girând MegaMoscheea pe care guvernul turc vrea să o construiască în București.

Președintele „lucrului bine făcut” pentru alții dovedește încă o dată că nu reprezintă cu adevărat interesele românilor. Ajuns la conducerea României printr-un vot negativ la adresa lui Ponta, cu mari probleme juridice legate de casele pe care le posedă familia sa, ceea ce ridică semne de întrebare în ceea ce privește propria integritate, Klaus Iohannis devine, „pas cu pas”, tot mai penibil!

Potrivit HotNews, „Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis, ca autoritatile romane au oferit Muftiatului Cultului Musulman din Romania un teren in Bucuresti pentru construirea unei moschei. La randdul lor, autoritatile turce au stabilit si ele cateva terenuri in Istanbul unde vor putea fi construite o capela si un loc de cazare pentru pelerinii ortodocsi.”

Carevasăzică, în schimbul terenului din buricul Bucureștiului pentru Megamoschee, guvernul român o să-și poată construi o capelă și un spațiu de cazare, probabil undeva într-un cartier mărginaș. Vă puteți imagina așa ceva?

Ceea ce nu înțelege președintele României este faptul că într-un context ca cel de acum, orice discuție despre construcții religioase musulmane în spațiul european trebuie sistată. Dar probabil că este fanul celei mai mari catastrofe politice a Europei acestui moment – frau Angela Merkel – și se inspiră de la ea. Vai de noi!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!