BRAVO Hackerilor români!

Hackerii români au spart site-ul britanic Daily Telegraph și au lăsat un mesaj dur în care se specifică faptul că „Țiganii nu sunt români, idioților!”.

Hackerii au atacat site-ul și au postat alături de câteva remarci la adresa britanicilor și drapelul României.

Ne-am săturat să vedem cum niște gunoaie ca voi încearcă să își bată joc de țara noastră. Să ne creați o imagine cu totul alta față de cea reală și numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot câcatul gen Top Gear.
Dacă ați avut tupeul să enervați o țară întreagă, aflați că nu ne vom opri aici!

este mesajul postat de hackeri.

Mesajul se încheie cu fraza:

„Ghiciți ce, țiganii nu sunt români, idioților!”

Mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia „The Lonely Shepherd”.
Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului „Kill Bill”, regizat de Quentin Tarantino.

Hackerii au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori, care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand:

„Ne imaginam că în România este plin de vaci și de oameni care aruncă cu pietre în țigani”

Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca „tigani nu sunt romani, idiotilor” si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta.

Hackerii s-au autointitulat „Romanian National Security” (R.N.S).

Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic:

Aceasta nu este o mișcare de rezistență, un protest sau o revoltă. Este strigătul întregului popor român ce face apel la frații noștri care au uitat că și în venele noastre circulă sânge român. Sângele ce-a fost jertfit și vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România să existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor și nepoților noștri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Țiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiți de compatrioții noștri nu mai folosiți expresiile „Țigani Români”. Noi v-am respectat Franța, voi ne veți respecta România ! R.N.S. VEGHEAZĂ ca aceste lucruri să fie înfăptuite.

Acest mesaj transmis de „Romanian National Security” a fost dat ca replica la  emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea „salutului romanesc”: mana intinsa in semn de cersit.

Articole recomandate!

1 COMENTARIU

 1. Ce guvern de rahat avem , daca e nevoie de o mana de baieti destepti , care stiu informatica, sa ne apere!!!! Unde esti domnule Ponta? In vacanta de 1 Mai? E treaba dumitale!!! Daca nu esti capabil….sa facem alegeri anticipate!!! Sigur nu o sa mai iesi !!

 2. Inainte de toate intampin cu admiratie ” actiunea” celor care au initiat-o. Pe de alta parte, atat francezii cat si englezii , sunt natii care ar fi cazul sa se uite inapoi- vreme si sa-si faca o analiza a faptului ca au dat buzna pe teritorii care nu le apartineau si au ucis oameni, colonizandu-le . Printr-o comparatie cu poporul nostru care, NICIODATA nu si-a dorit sa intre pe teritoriili niciunui stat. Asadar, ce li se intampla in timpurile acestea francezilor, nu ma mira si nici nu atinge emotional. Au ceea ce au ” dat”. Oricine viziteaza Franta, nu poate sa nu observe ca din 10 trecatori, 8 sunt de culoare sau la origini sunt akgerieni, marocani sau fac parte din meleaguri pe care acestia i-au invadat.
  Un alt exemplu este Anglia, care ” poseda” in randul trecatorilor un imens nr. de indieni, care nu intamplator au aparut , vezi Ghandi si perioada prin care trecea India.
  Prin urmare, ne detasam lejer de neamurile de invadatori ofensati , care au dat uitarii crimele facute sub argumentul civilizarii altor popoare. Putem trai cu o cinstiinta curata, ca i natiune care si-a vazut de mersul ei demn ai care s-a aparat in fata unor imperii puternice d.p.d.v.politic dar nu si moral.
  Morala ? Nu te baga in dtupul de albine ca se intorc impotriva ta. Deci englezoilor din generatia noua , luati de cititi si dicumentati-va : Cine a starnit stupul Indiei, de unde se trag tiganii ?
  Asa ca invit aceste doua natii de francezi si englezi, sa ne pupe in popoul nostru de popor bland ce suntem, cu tiganii nostri cu tot care, la originile lor ai chiar pana in ziua de azi, fauresc ceaune , bat cuprul si-l transforma in vase, mesteresc argint, chiar daca prin zone rurale mai umbla cu cortul.
  Nu dezbat aici fenomenul manelist, care are o cu totul alta conotatie. Suntem una peste alta un popor curat si demn, daca ne uitam in trecut asa incat, nu ne lasam ” muscati ” decat de cur ( termen acceptat in DEX ).

 3. Bravo baieti, ati punctat exact ce trebuia! Voi tinerii trebuie sa va iubiti tara asa cum au iubit o stramosii vostrii, asa cum americanii striga peste tot noi iubim America, voi trebuie sa strigati noi iubim Romania! Nimic nu este mai prejos de nici o natiune din lume, Romania este EGALA tuturot naiunilor pentru ca poporul roman este cel care da specificul acestei natii nu o minoritate aleasa anume pentru a ne denigra!

 4. Voi faceti ceea ce Ar fi trebuit Sa faca guvernul nostru: sa apere țara noastră, sa facă imposibilul ca imaginea tării sa nu mai fie mânjită, identificată cu imaginea de țigan. Ar trebui sa le dați câteva lecții si guvernului roman.

 5. Ăsta e mulțumirea vesticilor fata de sacrificiul milenar al nostru de a opri expansiunea spre vest a tuturor migratorilor, năvălitorilor, începând cu hunii, mongolii(tătarii) și terminând cu turcii!!!
  Dar la ce sa te aștepți de la duplicitari “aliați” vesticilor, care ne-au abandonat tocmai în momentele cele mai grele…
  Să amintim numai pe cele notorii:promisiunile si laudele de care s-a săturat Marre Ștefan al Moldovei, condiționarea recunoașterii Independentei fata de turci, ne-au lăsat singuri în primul război, de ne-a salvat de la desființare doar eroismul strămoșilor la Mărășești, Oituz , la fel cu dictatul de la Viena, din care cauză a trebuit să ne eliem cu un dușman contra altuia mai mare(rușii), neacceptarea armistițiului cerut insistent de Antonescu pentru a ne tine alături de nemți, spre a încetini pe rusi in marșul spre vest(trădarea imberbului mihai în august ’44 a avut două tăișuri, a grăbit sfârșitul războiului cu cel puțin șase luni, dar a permis rușilor să ajungă la Berlin înaintea vesticilor, dandu-le dreptul să bolsevizeze tot estul Europeni, (vezi Malta, unde Stalin, puternic atunci a dictat cum a vrut), si cate altele…

 6. Respect …. Noi oameni de rand plecam in tari straine ,muncim ,ne dam silinta . … pentru uni din straini suntem sclavi iar pentru alti suntem gura de aer care au nevoie …. Am putea sa stam acasa langa cei dragi … Respect pentru aceei romani care ne reprezinta cu fruntea sus indiferent unde sunt si muncesc cinstit … Avem/am avut (nu vreau sa jignec pe nimeni) un guvern care stie doar sa vanda nu sa creeze uzine fabrici …. Pacat de oameni care si,au dat viata in 89 …. Pentru ca noi sa fim ,,liberi,,… Stima si respect …

 7. Din pácate, avem niste lideri, care in lume, nici mácar nu sunt pomeniti, darámite sá fie recunoscuti, ca apárátori ai neamului: Ex. felul cum se tárásc in fata marilor puteri, in speranta de a fi OBSERVATI.doar spre a-si ridica prestigiul pierdut in fata ROMÁNILOR