in

În limba română țiganii se numesc ȚIGANI

BRAVO Hackerilor români!

Hackerii români au spart site-ul britanic Daily Telegraph și au lăsat un mesaj dur în care se specifică faptul că „Țiganii nu sunt români, idioților!”.

Hackerii au atacat site-ul și au postat alături de câteva remarci la adresa britanicilor și drapelul României.

Ne-am săturat să vedem cum niște gunoaie ca voi încearcă să își bată joc de țara noastră. Să ne creați o imagine cu totul alta față de cea reală și numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot câcatul gen Top Gear.
Dacă ați avut tupeul să enervați o țară întreagă, aflați că nu ne vom opri aici!

este mesajul postat de hackeri.

Mesajul se încheie cu fraza:

„Ghiciți ce, țiganii nu sunt români, idioților!”

Mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia „The Lonely Shepherd”.
Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului „Kill Bill”, regizat de Quentin Tarantino.

Hackerii au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori, care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand:

„Ne imaginam că în România este plin de vaci și de oameni care aruncă cu pietre în țigani”

Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca „tigani nu sunt romani, idiotilor” si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta.

Hackerii s-au autointitulat „Romanian National Security” (R.N.S).

Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic:

Aceasta nu este o mișcare de rezistență, un protest sau o revoltă. Este strigătul întregului popor român ce face apel la frații noștri care au uitat că și în venele noastre circulă sânge român. Sângele ce-a fost jertfit și vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România să existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor și nepoților noștri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Țiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiți de compatrioții noștri nu mai folosiți expresiile „Țigani Români”. Noi v-am respectat Franța, voi ne veți respecta România ! R.N.S. VEGHEAZĂ ca aceste lucruri să fie înfăptuite.

Acest mesaj transmis de „Romanian National Security” a fost dat ca replica la  emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea „salutului romanesc”: mana intinsa in semn de cersit.

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!