in

Țiriac jignește România: „Am plecat din ȚIGĂNIE la Budapesta. De mine nimeni nu-și bate joc”

Ion Țiriac a explicat motivul pentru care a hotărât să mute turneul de tenis de la București în Ungaria, la Budapesta, începând de anul următor.

Omul de afaceri a afirmat ca s-a simtit batjocorit intrucat la editia din 2016 nu a putut fi folosit terenul central de la Progresul, iar proprietarul bazei, BNR, nu a facut nimic pentru solutionarea problemelor.

„De ce am mutat turneul? Treaba e simpla. De mine nu-si bate joc nimeni! Nici Iohannis, nici Ciolos, nici domnul guvernator, care poate are alta treaba si il inteleg. Neavand unde sa organizez, mutam turneul de la tiganie la Budapesta. Simplu! Nu era doar un turneu de tenis, era un eveniment anual, un eveniment social.

Eu nu am cerut nimanui niciun ban, nici statului, nici Federatiei! Gata, s-a terminat! Sa faca si altii turneu de tenis in Romania. BNR, Federatia, Guvernul… Sa faca ei turneu!”, a spus Ion Tiriac pentru Digi Sport.

Ion Tiriac a mutat turneul de tenis de la Bucuresti la Budapesta dupa ce la editia din acest an nu a putut fi folosit terenul central de la Arenele BNR intrucat exista risc de prabusire.

Sursa: http://www.aktual24.ro/tiriac-jigneste-romania-am-plecat-din-tiganie-la-budapesta-de-mine-nimeni-nu-si-bate-joc/

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!