in

Top 5 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Bihor

Chiar daca locuiesti in Romania inca de la nastere, e posibil ca pana acum sa nu o fi explorat din lung pana in lat. De aceea, noi iti sugeram mereu sa vizitezi frumoasa noastra tara inainte sa o parasesti. Iata ce obiective turistice minunate poti vizita in judetul Bihor:

Oradea

Baile Felix

Uneori, o vacanta balneara e exact lucrul de care ai nevoie pentru a te relaxa si revitaliza. Una dintre cele mai cunoscute statiuni balneo-climaterice este Baile Felix, vizitata de mii de turisti de toate varstele anual. Daca te hotarasti sa te bucuri si tu de tratamente, bai si peisaje montane desprinse din vederi, urmareste ofertele noastre si calatoreste la Baile Felix la cele mai bune preturi!

Pestera Ursilor

Cu siguranta ai vizitat Pestera Ursilor in primii ani de scoala, intr-o excursie cu clasa din care nu iti amintesti insa prea multe… Tocmai de aceea trebuie sa o vizitezi si acum, ca adult. Vei aprecia interesantele stalagmite si stalactite cu alti ochi.

Stana de Vale

Stana de Vale este una dintre principalele statiuni balneo-climaterice din tara. Tratamentele pentru care opteaza persoanele care ajung la Stana de Vale sunt pentru afectiunile endocrine si afectiunile cailor respiratorii. Printre cele mai solicitate tratamente se numara fitoterapia (baile cu plante), electroterapia, masajul, sauna si gimnastica medicala.

Lacul Vida

Desi ar parea o imagine formata din intamplare, lacul Vida si al sau deversor in forma de palnie sunt o atractie turistica deosebita a zonei. Albastrul deosebit al apei, aceasta imagine post-apocaliptica formata datorita barajului si natura inconjuratoare nealterata de om sunt elementele ce compun o atractie turistica speciala. Tu ai vizitat-o?


Sursa: turistcenter.ro

Articol publicat de Laurențiu Barbu

Promovarea memoriei colective pentru conservarea identității românești!